almighty Tyson

Då var helgen över, och jag lever med alla lemmar kvar då den almighty Tyson har sovit i vårat sovrum de här nätterna. Som jag tidigare berättade så har jag och min sambo varit hundvakter till en Pitbull som heter Tyson, och allt har gått galant. Katterna i hemmet blev lite skärrade när Tyson klev innanför dörren, men nu efter några dagar så börjar de acceptera honom. Jag trodde Hugo skulle bli den katt som först skulle vara nära Tyson, men så blev inte fallet. Det blev Eddie som låtit Tyson komma nära och fått sig en massa blöta hundpussar. Luna som är fertil och löper blev tyst i en dag eller två, men nu så har hon satt igång igen och ropar efter killar. Theo som är kungen har vågat ta sig ner från kungatronen (klösträdet) och svalkar sig på mattan från och till, det är en härlig harmoni bland alla djuren.

Igår så var vi ute med Tyson på en längre promenad och tog oss ner till badstranden vid Hässelbystrand. Där så lekte vi med Tyson i den nykomna snön som är gravt försenad. Kastade frisbee, som tuggades sönder efter en så där 4, 5 kast. Sen blev det att kasta med en hård plastboll som lyckligtvis kunde motstå Tyson´s käftar. Jag passade även på att fota Tyson medans sambon lekte med honom. Bilderna ser du här under.

Tyson

Tyson

Tyson

Tyson

När vi var klara med promenad och lek så begav jag mig till Peter under kvällen där vi mustade in oss i ett co-op på Super Mario 3d World. Fantastiskt spel för övrigt. Färgglatt och mysigt blandades med svordomar när två vuxna barn satt och lirade kunde inte bli ett bättre avslut på den kvällen 😉

Kommentera