Bilar var det här

Då var vi där igen. Bilar, bilar, bilar, och det här ser ohyggligt snyggt ut på förhand. Jag pratar om Project Cars.

Idag så kom det en överviktig bunt med bilder från Slightly Mad Studios. Det är ett bilspel som enligt dem själva säger ”made for racers, by racers”. Så mina tankar som far igenom mitt huvud är då. Ännu bättre grafik än Forza, ser så ut. Bättre ljud och bilduppdatering än Gran Turismo, verkar så. bättre realism än de båda, återstår att se. Men det är mycket som kan se bra ut på förhand innan ett spel har släppts. Jag håller tummar och tår att det här kan bli något, och fortsätter att drägla till bilderna.

Och ja, detta är en solklar kandidat till de spel jag ser fram emot 2014. Kan det vara en Gran Turismo och Forza överkörare?!? Bjuder på några bilder här under resten åker upp på GameXpectations sida 😉

Project Cars
Denna bild från Bathurts ser varmt inbjudande ut, och kommer säkert att få svetten att rinna när man tar sig ann de kurvor banan har att ge. Hoppas bara att fartkänslan finns här.
Project Cars
Att köra natt-lopp ser mustigt ut. Tänker på ljuseffekterna, färgerna samt skuggeffekter. För att det är natt betyder det inte att det är becksvart.
Project Cars
Skadefunktionerna ser riktigt fina ut, nu hur skador kan se fint ut. Hoppas bara att inte delar lossnar på ett lustigt sätt som det kan förekomma i Forza Motorsport.
Project Cars
Regneffekterna ser inte allt för dumma ut. Vattendroppar som pryder bilen tjusigt, vattenpölar som omgivningen speglas i, må säga det ser riktigt vattnigt ut. Bilen måste dock vara dåligt vaxad 😉
Project Cars
Och så den avslutande bilden, vad ser vi här? Jo jag ser de fagra, underbara löven som oskyldigt ligg… smack!!! Nej! Jag ser en väldigt tilltalande asfalt som jag bara vill sladda omkring på. Sen noterar jag märken i asfalten, frågan är, kan det vara så att asfalten i sig är förstörbar om man skulle råka vara lite vårdslös? Kanske inget som tilltalar spelandet, men ändå en rolig detalj.

 

Kommentera