Dumb and Dumber To

Dumb and Dumber To att se fram emot?

Yes Jim carrey och Jeff Daniels är tillbaka i en uppföljare till kanske en av de bästa komedierna jag sett, Dumb and Dumber (Dumb and Dumber To).

Det är 20 år sen grabbarna grus tog sig en roadtripp till Alaska och den resan glömmer man inte i första taget. Den härliga drömmen mellan Lloyd och kocken som får sitt hjärta i en doggy bag efter en vild fight, och Harry som får sig en riktig djävulsk tarmsköljning, eller när de tror att de inte betalat gasen i lägenheten och lämnar en lapp som just läses av en skurk som ska skugga de som själv har problem med gaser och säger att de måste vara professionella haha.

Jag ser mycket fram emot denna uppföljare och hoppas på få gotta mig till en massa flamsig humor den 14 november då den har premiär. Skönt för övrigt att Jim kommer med en komedi då det har varit väldigt tyst på den fronten.

Sen har vi Teenage Mutant Ninja Turtles som ska få sig en riktig långfilm och tycks prydas med mer vuxen-material vilket faller i smak. Dessvärre tycker jag paddorna inte ser något vidare ut,  mer som Sherk troll med näsborrar och läppar, så med andra ord är de härliga 90-tals paddorna som bortblåsta. Hoppas dock på storslagna strider med Shredder då de var lite beskära från de tidigare långfilmerna. Förövrigt så tror jag det kan bli en underhållande popcornrulle dock proppad med CGI men det är väl ganska väntat 😉

Leonardo:

Leonardo

Michelangelo:

Michelangelo

Donatello:

Donatello

Raphael:

Raphael

Filmer som man följer hårt som eventuellt kommer 2015/2016 är såklart Jurassic World och Prometheus 2 🙂

Det var lite från filmhörnan.

Tjohej!

Kommentera