Forza Horizon

Jag fortsätter min vandring bland racingspelen från förra generationen.

Forza Horizon.

Att plocka ut Forza Motorsport i en öppen värld var till en början bara en dröm som man hade, men den drömmen skulle förverkligas då Turn 10 och Playground Games gav klartecken för ett Forza Horizon.

Helt öppet och utforskande ställdes vi inför, semirealistisk grundfysik och smäcker grafik omgavs det med, och drömmen var ett faktum.

Härligt spelupplägg där man relativt snabbt avancerade sig från skruttbil till 10-sekund bil och jagar efter olika race i landet Colorado.

Forza Horizon

För första gången i Forza-serien så fick man ta sig ann grusbanor, kanske det som kändes lite mediokert dessvärre. Man släppte även ett DLC där man fokuserade mer på rally-delen, men vissa sträckor hade då gjorts om, och det blev mer bandesign och sträckorna kunde inte köras i själva Forza Horizon utan bara i Forza Horizon Rally.

Forza Horizon sprutar Street Car då man precis som i Forza kan styla med sina bilar, allt från att trimma, sätta på dekaler, byta fälgar, kjolpaket med mer.

Så, har du tröttnat på renodlat racing, men ändå vill ha kvar mer av den fysiken, riktiga bilmodeller och kunna köra fritt i ett öppet landskap, då ska du allt ta och kasta ett getöga på Forza Horizon.

Kommentera