Inte långt kvar nu

Nu är det minsann inte långt kvar tills man får hålla ett Grand Theft Auto V i handen. En vecka och minus sex dagar kvar, och jag känner redan nu hur det börjar kittlas i magen. En hel del har visats upp, men jag tror det är mycket kvar att se.

Vad är det som fascineras med GTA V så här långt? Friheten såklart, kunna göra det man vill, grafiken ser mer verklighetstrogen ut, och jag är tacksam för att dem bibehållit det konceptet. Utforska under vatten (helt nytt för GTA-serien).

Inte långt kvar

Multiplayer ser väldigt lovande ut. Bygg dina egna banor, placera ut vapnen med mera. Eller varför inte skapa ett race ute i öknen. Ska bli otroligt spännande att känna den nya fysiken i bilarna, sägs att dem ska kännas tyngre än vad de gjorde i GTA IV.

Ska bli spännande och se hur pass kontroversiellt det här GTA blir och hur mycket gratis reklam Rockstar kommer få från media i samband med det haha. Jag gillar verkligen att GTA-serien kokar över med det övervåld som man kan prestera i, det är en stor del till friheten, men man ska veta skillnaden mellan spel och verklighet och jag ser på GTA som ett vuxenspel och inget annat.

Inte långt kvar

Hur mycket lull lull kommer det finnas i spelet? I tidigare GTA så kunde man kasta pil, spela biljard, tvätta bilen med mera. I det nya som man fått sett än så länge är cykling, tennis, golf och hoppa fallskärm. Det lär garanterat finnas fler saker att göra, och det som lockar mig är väl fallskärm och golf.

Som sagt en vecka, minus sex dagar kvar sen behöver jag inte drömma mig bort till Los Santos för då är jag där, och kommer med stor sannolikhet att stanna där ett bra tag. Visit Los Santos and Blaine country Where plastic surgery, bad movies and big sharks rule the roost – see for yourself…

Inte långt kvar

Kommentera