Jag är pepp ”Grand Theft Auto V”

Rockstar har äntligen visat upp Grand Theft Auto V trailer där man får se hur det verkligen ser ut när man spelar det. Måste säga det, det vattnas rejält i munnen efter jag sett trailern.

Grand Theft Auto V
Hundarna i Grand Theft Auto V ser jag med en spänning på. Kommer man kunna dressera dem?

Det som ser lovande ut (som jag rynkade på näsan innan) är hur man kommer att använda dem tre karaktärerna samtidigt under ett uppdrag, och vilket till synes ser roligt hektiskt ut. Om det blir väl balanserat så tror jag nu stenhårt på det.

Grand Theft Auto V
Vem styr helikoptern? Just det, det är ju jag. Byt karaktär så drar vi härifrån för bövelen.

Miljöerna ser praktfulla ut. Allt ifrån beachen, upp i bergen, ner till stan, ut på landet och det nya här under vatten. Karaktärer samt fordon ser oförskämt bra ut och jag vill bara veta mer om den själssjuka Trevor. Av att bedöma bilduppdateringen så ser den fabulös ut, hoppas innerligt att den kvarstår tills man själv sitter med spelet hemma.

Grand Theft Auto V
Fantastiska landskap målas upp. Kommer med stor sannolikhet bli en fröjd att utforska den gigantiska sandlåda som man att sätts i.

Friheten i GTA serien är en stor del av hjärtat i spelet. Att kunna vandra fritt, ta en bil, helikopter, båt och utforska sandlådan är nästan det som har varit det mest spirituella med spelserien, och det ser inte ut som om man dragit ner på det. Varför inte ta en golfrunda eller en tennismatch? Eller kasta sig handlöst ut för en klippa med fallskärm, eller träna benen med cykling? Ser framemot en ljuvlig golfrunda efter några hektiska rån.

Grand Theft Auto V
Upp för backar och ner för backar jag ska bli fit.

Multiplayerdelen är det som kvarstår som ett frågetecken, men jag kan typ tänka mig ett Grand Theft Auto/Battlefield med ett sanslöst röj.

Grand Theft Auto V
En vanlig morgon när jag vaknar och tittar ut genom sovrumsfönstret. Grand Theft Auto Battlefield.

Jag är definitivt pepp på det här spelet och ser det som ett riktigt bra avslut på  denna generation konsoler. Så om vi blickar framåt till nästa generation vad skulle man vilja se i ett Grand Theft Auto 6 då?

Fyll gärna ut min lista 🙂

  • Årstider (Vår, sommar, höst, vinter)
  • Rymden
  • Världsdelar
  • Att man faktiskt måste sitta i fängelset om man åker dit. Alternativ till att bli fri, göra fängelseuppgifter. Eller i något form av ett minigame att lyckas rymma från fängelset.

//Trevlig helg 🙂

Kommentera