Jurassic World

Jurassic World levererade minsann

Då har man fått tummen ur arslet och gått på bio, och det blev blockbustern Jurassic World att låta ögonen vila på.

Kan väl börja med att säga att skådespeleriet från de diverse karaktärer som är med i filmen var väl inte helt fulländat men gav ändå någon liten känsla av sympati för dem. Men helt ärligt går man och ser Jurassic World för att se människor? Svar NEJ! Det är såklart svulstiga köttätande dinosaurier man vill se samt höra hur biosalongens pa pumpar ut vrål så att biostolarna skallrar.

Jurassic World

Filmen gav en mäktig känsla och har en bra uppbyggnad tills helvetet brakar loss. Och det är härligt att se John Hammond´s dröm gå i uppfyllelse med att man får se parken öppen för allmänheten och att få ta del av de attraktioner som finns att se.

Jurassic World

Jurassic World känns inte som en ny film, mer nostalgisk men på ett bra sett. Det är mycket som reflekteras från den första filmen Jurassic Park men med en ny tappning. Visst är det en CGI-fest för det mesta, men vad gör det när man äntligen kan soppa de två första uppföljarna under mattan och bara njuta med sin popcorn och läsk till sommarens särklass bästa blockbuster på bio 🙂

 

Kommentera