Motorstorm

Jag fortsätter min vandring bland racingspelen från förra generationen.

Motorstorm.

Under ett helt år så hade jag suttit med min Xbox 360 och var nöjd, sen blev jag hembjuden till en arbetskollega som köpt PS3 på releasen med Motorstorm. Han visste väl hur tokig jag var i Sega Rally, och sa du måste komma hem till mig och testa det här. Ja, dagen efter var jag ägare till en Playstation 3 60g med Motorstorm.

Evolution studios som låg bakom utvecklingen för WRC till PS2 tog ett nytt steg inom motorsporten och födde Motorstorm. En MotorStorm-festival i Monument Valley. Till skillnad från racingspel vi tidigare sett så beblandade man alla fordon under ett och samma race, och inte nog med det så måste du hitta den väg som passar bäst för det fordon du kör. Säg, ta en lastbil så ska du hålla dig till marken och undvika hopp, fördel plöjer allt som kommer i ens väg. Med Motorcykel så ska du leta hopp hålla dig ifrån de stora stygga lastbilarna/bilarna.

Motorstorm

När jag än idag plockar fram spelet så håller det, snygg grafik, fantastik fysik, och ja, gillar du Sega Rally bör du definitivt ta en titt på Motorstorm. Även Motorstorm Pacific Rift är bra och då befinner man sig på en tropisk ö och monstertruck är det nya fordonet, men det första är det som jag kommer att minnas.

Kommentera