Nytt år

Då var det nytt år, men först så börjar jag med att önska alla en god fortsättning på det nya året. Det har varit lite tyst från GameXpectations, men det är på grund av att sidan håller på att få sig ett nytt ansikte, och det är en hejdundras men fix. Hoppas ni läsare uppskattar den nya designen, den är inte klart på långa vägar, men det är en början. Om ni vill så får ni mer än gärna lämna åsikter/idéer och tankar för sidan, gamexpectations@gmail.com

Jul och nyår har för min del varit underbar, bara tagit det lugnt och softat med djur och sambo. På tal om djur så har hussdjursmässan precis varit, och jag var där och hjälpte min sambo med fotografering åt vimeddjur.se. Det är en riktigt trevlig tillställning och otroligt bra tillfälle för den/de som kanske är sugen på att skaffa ett djur, men vet inte så mycket om det. Här under bjuder jag på lite bilder därifrån.

husdjursmässan07

husdjursmässan06

husdjursmässan05

husdjursmässan04

husdjursmässan03

husdjursmässan02

husdjursmässan01

Jaha, nytt år då, vad för spännande väntas inom tvspelvärlden det här året då!?! Ja, man kan ju alltid hoppas på att Xbox One släpps på Svensk mark så man kan få lägga labbarna på ett Forza 5, och gärna långt innan sommar/höst, men det befaras med att vi kan få vänta till hösten 2014. Kanske är det här det avslutande året för PS3 och Xbox 360, då det tjattras hela tiden om hur mycket de maskinerna har kvar att ge, upp till bevis säger jag då!

Men det här spelen ser jag iallafall framemot det här kommande året.

The Evil Within

evil-within

Jag vill ha skräck, jag vill känna mig rädd och försvarslös. Kanske Shinji Mikami kan lösa det åt mig med hans kommande The Evil Within som förhoppningsvis tar genre tillbaka till det riktiga survival horror ska se ut, så jag ber nu om sömnlösa nätter och att smärtsamt nog behöva sova med lampan tänd.

Dying Light

dying-light

Det sägs att Dying Light kan ses som Dead Island och Mirror’s Edge tillsammans, och det låter inte dumt det. Panikskräck.com ge mig!

Watch Dogs

watch-dogs

06 juni 2012 utannonserad Ubisoft Watch Dogs. Ingenstans hade man sett det tidigare så det kom som en käftsmäll med en härlig eftersmak. Grafik som man drömt om, öppen värld som GTA fast till synes sett mer smyga. Din mobil är det perfekta vapnet, skapa kaos i trafiken, höra/se vad andra gör, har du ont om pengar? Hacka någons bankkort. Spelet ser på förhand riktigt lovande ut, och även fast det är snart ett och ett halvt år sen så är jag fortfarande spänd av förväntningar.

NHL 15

nhl

NHL serien har verkligen vuxit till sig. Vi har fått stick skill och true perform skating. Fjolårets NHL 14 var bättre än NHL 13 då man fått upp tempot och att man petade in NHL´94 som bjöds med blå is, klassiska kontroller, slagsmål och klassisk orgel till musik, men till nästa NHL vill jag se ny löjligt tung grafik där svetten lackas och matchtröjorna fladdrar i vinden när jag susar förbi den Kanadensiska backlinjen, och sätter pucken ribba in och känna att jag blir i ett med Xbox One/PS4 och NHL.

FORZA 5

forza5

Jag kommer väldigt snart lämna mitt omdöme om Gran Turismo 6, och den dagen jag sitter med Forza 5 hoppas jag på att kunna få nynna:

Bilarna rullar som de ska, det går bra nu.
V Power i mitt glas nu, det går bra nu.
Big block motor under min huv, det går bra nu
det går bra nu, kompis det går bra nu.
Jag sa bilarna rullar som de ska, det går bra nu.
Grabbarna är med när jag drar, för det går bra nu.
Släng upp en hand om du känner det går bra nu,
det går bra nu, kompis det går bra nu.

Givetvis så är det här bara en bråkdel av spel som är på ingång som jag ivrigt längtar efter att få omfamna, så jag lägger till en lista här under med de övriga spel som jag ser framemot:

  • Tom Clancy’s The Division
  • South Park: The Stick of Truth
  • Destiny
  • The Order: 1886
  • The Walking Dead Season 2

Årets spel 2013 tänkte jag även kora här och nu, så…

Årets spel 2013 blev för mig Ali… nä,

  1. The Last Of Us

the-last-of-us

De som säger att tvspel inte kan förmedla känslor, då har de inga känslor själv anser jag. Efter prologen till The Last Of Us var det som om man bara satt och stirrade och visste verken in eller ut, totalt gripande. Tänker inte säga mer än så, du får spela det själv och se. Grafiken är i särklass den snyggaste jag sett på konsol hittills, dialogerna mellan karaktärer är i högklass, ett otroligt trovärdigt karaktärsutveckling under spelets resa. Fantastiskt spel rakt igenom.

Och med det så tackar jag för mig och fortsätter att fila på sidan.

Kommentera