Riga

Semester la gött

Vet knappt vart jag ska börja men det har varit rätt så tyst från min sida. Anledningen till det tysta är PGA jobb, spel och lite semester.

Ja både jag och Peter jobbar precis som vanliga Svensson på ett varsitt blödigt jobb utanför GX. GameXpectations drog vi igång och kör för våran entusiasm till Tv-spel som vi båda brinner för och som vi vill gärna dela med oss av, både nyheter, recensioner samt videos där vi testar lite spel. Har du åsikter är du varmt välkommen att slänga en kommentar.

Spel ja. En så här bitvis in på sommaren som faktiskt känns en aning oförskämt kall så här långt så har det blivit en hel del spelande för mig den sista tiden samt att en Playstation 4-maskin har hittat hem till mig 🙂

Har dragit igenom Watch Dogs till både Xbox 360 och PS4. Kan säga att Watch Dogs är bra mycket bättre på PS4 men det hade väl varit märkligt om det inte hade varit det. Däremot något som förbryllar mig är att det inte är särskilt mycket snyggare än Grand Theft Auto V som jag även kickat igång och håller på att köra igenom än en gång och det är ett spel som enbart finns till PS3 och Xbox 360. Något som fick mig även att hoppa av jubel som man fick reda på ifrån E3 2014 är att jag kommer även få uppleva GTA V på min PS4, mumma säger jag bara 🙂

Assassen’s Creed IV Black Flag är ett spel som legat orört hemma till Xbox 360 också, men det håller jag nu på med fast till PS4:an och satan vad tagen av spelet jag är, och ja, de gungande pirat-visorna sätter sig som doften av tjära på ett båtskrov.

Semester blev det också, en liten båttripp till Riga. Riktigt nice på båten med middagsbuffé och trevligt sällskap dock så lyste arkadmaskinerna med sin frånvaro vilket var synd. När jag var mindre så åkte jag en del båt med päronen och så fort man var klar med middagen så tillbringade jag all min tid vid arkadmaskinerna.

Riga

Dåligt väder var det i Stockholm när vi lämnade, men senare ute till havs så hade vi klarblå himmel och vi njöt ute på soldäck. Tyvärr så möttes vi av ett sämre väder i Riga med regn och rusk och när vi knallat runt i något som påminde om gamla stan så beslöt vi oss för att ta oss till ett centrum där vi kunde äta och shoppa.

Riga

Nu så är man hemma igen och laddar om batterierna för att ta tag med sidan igen, men lite semester har jag kvar och kommer ta igen lite spelande med det, sen får vi se vad jag och Peter styr upp för roligheter på GX.

skepp ohoj!

Kommentera