Speltorkan snart över (PC, PS3 och Xbox 360)

Ja visst är det som så. Snart är speltorkan över för PC, PS3 och Xbox 360. Inte för att låta nervärderande så rör vi oss med rejäla kliv in mot hösten, men först ska vi avnjuta månaden augusti och hoppas på att få ett värdigt avslut på sommaren 2013.

Gällande speltorka så kan ju det vara ett bra skede då man faktiskt har tid till att återspela gamla klassiker, och det är ett måste för true gamer 😉

Här ger jag lite tips på spel som man kan kolla efter i rea-backarna eller om man nu skulle ha dem liggandes hemma. (Ingen specifik ordning).

HITMAN: Absolution (PC, PS3 och Xbox 360).

hitman

Agent 47 är tillbaka och denna gång är han ute efter hämnd på vad som hände ifrån Hitman Blood Money då hans arbetsgivare övergav och förrådde honom. Älskade dem första Splinter Cell-spelen då dem påminner lite om varann där man i fokus fick studera sin fiende innan man ingrepp, men tyvärr så blev det mer o mer action i dem senare Splinter Cell-spelen som kom. Här i Hitman Absolution så finns den rätta kemin igen ”studera, agera”, att försöka klara uppdragen så osynligt som möjligt ”underbart”.

Dirt Showdown (PS3 och Xbox 360).

dirt-showdown

Jag vet att dem flesta gav Codemasters Dirt Showdown INTE så bra betyg, då på grund av klent innehåll samt att man såg det mer som en potential extra tillägg för Dirt 3 (DLC), och att det var inte värt 500, 600 kronor som det kostade då. Nu så kan man hitta det för ynka 200 kr eller billigare och jag tycker absolut för dig som gillar arkadstänkare så som Sega Rally, Ridge Racer och Daytona USA ska kolla upp det här.

Aliens vs Predator (PC, PS3 och Xbox 360).

alienvspredator

Om du inte gillade Aliens Colonia Marines men ändå vill fylla xenomorphes med bly, eller varför inte själv vara en alien och glufsa i dig människohjärna kanske du borde kolla in Aliens vs Predator. Du får spela som Alien, Marin eller Predator i ett actionfyllt FPS spel där alla tre har sin story. Du hittar det garanterat billigt 😉

Sonic Generations (3DS, PC, PS3 och Xbox 360).

sonic-generations

Klart det bästa Sonicspelet på länge. Det är en bladning av gamla Sonic med nya, och banmässigt så hittar vi så som Green Hill Sonic the Hedgehog, Chemical Plant Sonic the Hedgehog 2, Sky Sanctuary Sonic & Knuckles, Speed Highway Sonic Adventure, City Escape Sonic Adventure 2, Seaside Hill Sonic Heroes, behöver jag säga mer?

Bulletstorm (PC, PS3 och Xbox 360).

bulletstorm

Gillar inte tredjeperson actionspel som Gears Of War, men ändå vill ha ett röjigt spel i FPS, tröttnat på fyra nyanser av brunt (tänker på COD/Battlefield)? Då bör du kasta ögonbollarna på detta lir. Bulletstorm är som en färskpressad tropiskt juice som ger dig total-röj av det rätta virket, och NEJ det behöver inte vara gravallvarligt och brungrått för att vara underhållande. Du hittar det garanterat billigt idag.

NHL 13 (PC, PS3 och Xbox 360).

nhl13

Någon som tycker det är för varmt? Svalka dig på isen med lite god dricka och vänner i handbagaget 🙂 NHL 13 klart det bästa hockey-liret hittills.

Där har ni lite spel att kolla upp innan speltorkan är över. Har du några spel att rekommendera? Fyll gärna ut listan 😀

Redan nu i slutet av augusti börjar det dimpa in nämnvärda spel som bör kollas upp.

  • Splinter Cell: Blacklist
  • The Bureau: Xcom Declassified
  • Saints Row IV
  • Rayman Legends
  • Castlevania: Lords of Shadow
  • Killer is Dead
  • Lost Planet 3

Sen är det dags för september oj oj oj, börjar på G och slutar på Auto V 17 sep 2013.

grand-theft-auto-V

Se den fullständiga Releaselistan här.

Med det så önskar jag ett trevligt avslut på den här sommaren 😀

Kommentera