Sphero 2.0 cool liten boll

Så cool! Sphero 2.0 är en liten boll eller liten och liten, den är ungefär så stor som en tennisboll. Du styr den smäckra bollen med din Android eller iOs enhet.

Sphero

Sphero 2.0 är en uppdaterad version av en tidigare boll som finns på marknaden, skillnaden här är att man har gjort så att bollen är dubbelt så snabb och svarar bättre på kontrollen.

Så hur snabb är den? Sju fot per sekund vilket är cirka 2 meter per sekund vilket blir ungefär 7,2 km/h om jag räknat rätt 😉

Sen har den flashiga lysdioderna som har blivit ljusstarkare med den nya versionen. Kan tänka mig hur nice det kan bli att fota den i mörker med lång slutartid.

Sen finnas det appar att ta ner till den som är spel. Du kan även rita upp en bana som den ska köra. Inte nog med det så kan man köpa rampar och andra sorts hinder till den. Man kan även klä den med ett skinn som gör att den lättare tar sig fram i svårare terräng (Rally boll hell yeah). Vattentålig tycks den även att vara.

Så vad är meningen med Sphero då? Jag vet inte, men rolig och underhållande verkar den vara, jag tänker införskaffa mig en sådan. Sen är det bara fantasin som sätter gränser.

Om Sphero släpps i Sverige verkar det som om inget vet. Prismässigt kommer den ligga runt 130 dollar vilket är ungefär 850kr.

Kolla in trailern här under 🙂

Kommentera