Tyson – En bjässe med kärlek

Det finns människor som missköter denna varelse, sparkar och slår den, få den till att slåss, gett den ett namn som fått folk att förakta den, lämna den till döden, och allt det i hjärtslitande företeelser. Jag pratar givetvis om Pitbull. Just nu så har jag och min sambo en av det vackraste, finaste och snällaste Pitbull på besök, och han heter Tyson, och han ska vara hos oss till på söndag. Men jag ska börja med det roligaste.

Hemma hos oss så finns det katter, och det hela fyra stycken. Jag var inte hemma när min sambo kom hem med Tyson, men en väldigt rolig händelse inföll. När sambon öppnar dörren så står katterna vid dörren som vanligt, men denna gång så skulle de få sig en riktig förskräcklig överraskning, och mycket riktigt. Där står matte med en till katternas syn ett gigantisk monster. Eddie, Hugo och Theo springer som raketer upp klösträdet medans tjejen Luna fräser, skriker och med det springer. Inget farligt inträffade. De blev nog bara väldigt paffa över vad som kom. Hugo som är våran lilla huskatt har lite mer balls än de andra katterna och höll sig lite i bakgrunden. Tyson signalera att han ville leka, men det tyckte inte Hugo. Förhoppningsvis så kommer nog de två att kunna närma sig varann innan söndagen, hoppas jag. För övrigt så har det gått bra under kvällen och jag har blivit ihjälpussad av en Pitbull det är bara kärlek i  den här bjässen.

En annan rolig sak jag bara måste ta upp är katternas miner. Det är som om man kan läsa pratbubblor ovanför deras huvuden. Eddie, sitter bakom en gardin och undrar när monstret ska försvinna. Theo ligger i klösträdet och tänker det samma. Hugo följer efter och inspekterar, men måste han vara så närgående, jag först sen du. Luna – Herregud vad har du släpat innanför dörren matte? Han äter upp vårt torrfoder, han dricker upp vårt vatten och tar våra leksaker utan att ens fråga, alltså hallå?!?

Tyson

Som sagt det är en fantastisk hund och nu så ska jag bara njuta så mycket jag kan fram till söndag då han far hem.

Tack Felicia som är hundägare till Tyson.

Kommentera