båtspelen

Vart tog alla båtspelen vägen?

Under ett par dagar så har jag nu spenderat lite tid med Driver Speedboat Paradise från Ubisoft, och tanken som slog mig, vart är båtspelen?

När jag tänker på båtspel i racinggenre så får jag blicka tillbaka till när jag frenetisk satt med Hydro Thunder till min PsOne som nu finns i HD-Remake till PS3 och Xbox 360, men för övrigt har det liksom inte haglat in med den typ av spel.

Plockade upp Driver Speedboat Paradise till min iPhone och blev lite smått överraskad, med en helt okej grafik, styrning och med härligt skrikande vrålåk så jagar jag bästa tider, extra delar för att kunna trimma båtarna, bygga min karaktär vid sidan om för att bli den mest respekterande båtföraren.

Driver-Speedboat-Paradise01

Driver Speedboat Paradise är ett free to play-spel så dessvärre är det fullproppat med mikrotransaktioner, och som Trials Frontier så kostar varje race en viss mängd sopa.

Tävlingarna man ställs inför är allt ifrån klassiska race, dueller, dragrace och från punkt A till B.

Banorna är präglade med hopp där man i samma stund ska försöka göra något heroiskt stunttricks som ger en extra fart när man slår i vattnet igen. Vid hoppen så finner man även speedboost samt delar för att kunna trimma båten. Har man ett extra öga öppet så kan man finna genvägar.

Driver-Speedboat-Paradise04

I helhet så tycker jag Driver Speedboat Paradise är ett spel man bör kolla upp om man är sugen på båtracing, men jag ser kritiskt på det här med mikrotransaktionerna som spelet fylls med.

[fbcomments url=”http://gamefreaks.se/christian/vart-tog-alla-batspelen-vagen/” width=”375″ count=”off” num=”3″ countmsg=”wonderful comments!”]

Kommentera