VM hockey i full gång

Hockey VM är igång, och som varje år så sugs jag in i den sport som jag gillar mest av dem alla ishockey. Det var ingen vidare förstamatch mot Schweiz, men Tjeckien tog vi och det var viktigt, för dem flesta har väl en känsla att Kanada kommer vinna gruppen, och det betyder att sista laget får möta Kanada först, och det vill vi nog inte.

Utöver att VM i ishockey är i full gång så har man även lanserat en VM-App som man kan ladda ner. Den hjälper dig att hålla koll på när nästa match börjar, och hur lagen ligger till i tabellen samt poängställningen. Det som man också kan göra med appen är att man kan utmana sina vänner på vem som är bäst på hockey, eller förutse vad som händer i matchen man tittar på. Vem blir först utvisade, blir det något mål innan klockan räknat ner till 12:00 osv, du har bara några sekunder på dig att ta ett beslut. Jag måste säga det att appen är riktigt intressant, men tyvärr mer frustrerande då den har en tendens att krascha, och att den levererar frågor under matchens gång när spelet är igång, och då vill jag inte sitta och titta i mobilen. På grund av det så tappade jag en si sådär fem frågor. Dem borde tajma frågorna mer med avbrotten i matchen. Nästa lilla problem med appen är att den är styrd till facebook, vilket innebär att du måste ha ett facebook-konto, men det har väl dem flesta, eller?

Nja appen har en rolig ide, men brister tyvärr med att man nästan måste titta mer i mobilen än på tv´n och det väger tyvärr ett stort minus över det.

Det positiva med appen är att du har koll på matcherna och tabeller samt en nedräknare till nästa match.

VM Appen får i betyg:

[2/5]

 

Kommentera